SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Mielőtt kinyitnál egy újabb üveg bort, ezt nézd meg mindenképp!

2017. február 07. 14:51 - Smartify

kuvee01.png

Egy finom vacsora. Egy baráti összejövetel. Egy siker megünneplése. Számtalan helyzet van, amikor megnyitunk egy finom üveg bort. De mennyiszer alakul úgy, hogy nem fogy el a teljes üveg, mert eltérő az ízlésünk. Az egyikünk egy fehér bort szeret fogyasztani, a másik épp vörösre vágyik. Így ott marad két megbontott üveg bor és napok múlva már meg sem lehet inni őket.

Többet akarsz tudni arról a borról, amit épp iszol? Egyszerre többféle bort is szeretnél megnyitni és frissen tartani? Pont most fogyott ki a kedvenc borod és szeretnél már most újat rendelni?

Ezekre a helyzetekre találták ki a Kuvée-t.

A rendszer 3 részből áll:

1. Kuvée, a bortartó

Ez működteti az egész rendszert. Ennek segítségével tudjuk felszolgálni a bort és közben hasznos információkat, tippeket tudunk olvasni az érintőképernyőjén, és értékelni tudjuk az adott bort.
A rendszer rengeteg információt tárol a borokról. Megmondja, hogy pontosan mi van benne, honnan származik, mi a története, mennyi van belőle és természetesen azt is megmondja, hogy mi illik hozzá.

2. Speciális palackok

A Kuvée borosüvegek nem engednek be oxigént, így friss marad bennük a bor. Úgy tervezték meg őket, hogy a bortartóhoz tökéletesen illeszkedjen.

3. Pincészetek

A különleges üvegekbe kipróbált, valódi és feltörekvő pincék borai kerülnek.

kuvee03.png

Az eszközt lelkes mérnökök, borászok és sommelierekből álló csapat készítette, akik elhivatottak abban, hogy minél nagyszerűbb borokat tegyenek elérhetővé mindenki számára.

Külön meg tudod venni a Kuvée-t és külön a borokat. Viszont csak együtt működnek.

Na hogy tetszik?

Ha te is megkóstolnád ezeket a borokat és kipróbálnád ezt az eszközt, akkor nyomj egy lájkot.

Oszd meg ismerőseiddel és barátaiddal és kattints a megosztás gombra.

További info:
https://www.kuvee.com/

Képek forrása: indiegogo

Kövess minket a Facebookon is és ne maradj le az újabb eszközökről! Nyomj egy lájkot az oldalunkra!

Szólj hozzá!
Címkék: otthon étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr112181064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása