SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ez az okos felső megkönnyítheti az életünket

2017. június 11. 19:05 - Smartify

pr_kit_0a_s.jpg

Lassan azt lehet, mondani, hogy már minden okos és intelligens körülöttünk. Miért ne lehetne közvetlenül a ruhánk is az?

A 10ELEVEN9 póló-ing kivételes anyagokból készült, amikből funkcionális, mégis gyönyörű ruhákat alkottak. Minimalista modern design és beágyazott technológiák jellemzik. Nézd meg, mire jó az intelligens felső.

Kilenc, fix zsebnek köszönhetően a viselői könnyen tárolhatják a cuccaikat és kütyüiket kényelmes és biztonságos módon. Magaddal viheted a mindennapos dolgaidat - például pénztárcát, telefont vagy kulcsokat. 

További növeli biztonságot a két RFID-blokkoló zseb, hogy megóvd az útleveledet és a hitelkártyáidat a csalásoktól.

pr_kit_3_slogan_cr_s.jpg

Nyomon követi a testtartásodat az Eve App segítségével. Tartalmaz egy apró eszközt, amely javítja a testtartásodat. Minden alkalommal, amikor romlik a tartásod elkezd rezegni.

Képes érzékelni a szívritmusunkat is, így könnyen érzékeli, ha valamiért feszültek leszünk, akkor erről is értesítést küld, hogy tudatosítsuk és megértsük, hogy mikor, hol és miért lettünk feszültek. Sőt abban is tanácsot ad, hogy hogyan szabaduljunk meg minél hamarabb a stressztől. Például segít változtatni a légzésünkön. 

pr_kit_10_s.png

Csatlakoztathatsz hozzá egy kamerát is, aminek segítségével könnyedén rögzítheted a különleges pillanatokat az életedben. Ez egy 8MP nagylátószögű wifi kamera, amelyet egy kis zsebbe rakhatunk és a ruha ujját érintve fényképeket készít vagy videókat rögzít.

A digitális mandzsettagombokkal egyszerűen felveheted a telefonodat vagy csökkentheti a Bluetooth-os fülhallgatóid hangerejét. A mandzsettagombok vizuális és haptikus visszajelzéseket is adnak.

whiteshirt_devices_texture_s.jpg

Nőknek és férfiaknak, 3 stílusban és változatos színekben készültek a könnyen mosható és vasalható ingek.

Ha te is szeretnél máshogy tekinteni a felsődre és nem csak egy ruhadarabot látsz benne, akkor ez egy remek termék számodra.

További info: http://www.10eleven9.com/

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5112585015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása