SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Tartsd rendben a kertedet okoseszközökkel

2017. augusztus 20. 06:44 - Smartify

home-169540_860_s.jpg

Egy gyönyörű kert élvezetes. Azonban annak karbantartása néha sok időt és energiát igényel. A szép udvar gondozásában segítségünkre lehetnek az okoseszközök. Ismerj meg néhány hasznos készüléket.

Időt spóroló okosfűnyíró

okosfűnyíró

A szép gyep rengeteg gondoskodást igényel. Ebből az egyik időtrabló tevékenység a fűnyírás. Ezt automatizálhatod ezzel az eszközzel. A meghatározott területen belül folyamatosan képes a gyepet nyírni, a legdurvább terepen is. A dokkolón néha megpihen, hogy utána tovább folytassa munkáját. A telefonod keresztül irányíthatod és ellenőrizheted is a munkáját.

Bővebb infó »

 

A gazolást hagyd erre a robotra

gazoló robot

Minek piszkolnád össze a kezed, ha ez a kis robot kigyomlál helyetted. Ahogy az előző fűnyíró, ez is önállóan végzi a dolgát a meghatározott területen. Képes különbséget tenni a hasznos növény és a gyomnövények között. Hogyan csinálja mindezt? A folytatásban megtudod.

Bővebb infó »

 

Droplet - okos locsolórendszer

okos locsoló

Figyelembe veszi az időjárást, a növény típusát és ez alapján maga határozza meg a locsolás mennyiségét, időpontját, gyakoriságát, hosszát. Nem csak elvégzi helyettünk a locsolást, de akár 90%-kal csökkenti a felhasznált vízmennyiséget is. Közben pedig odafigyel a kertibútorokra, az autóra vagy a kerítésre.

Bővebb infó »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1612741300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása