SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Okos eszközök, amikkel sokkal jobb a nyaralás

2017. augusztus 16. 08:41 - Smartify

pexels-photo-346768_s.jpeg

Azt tudjuk, hogy az igazi kütyüfüggők szívesen magukkal viszik bárhová az eszközeiket. De nem kell ahhoz függőnek lenni, hogy olyan eszközöket vigyünk magunkkal, amik tényleg hasznosak nyaralás közben. Ezeket gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben. Ismerkedj meg velük. 

Bekented magadat megfelelően naptejjel? - Suncreen

safer_kids_03.jpg

Ez egy szuper kis találmány, mert meg tudja mutatni, hogy milyen jól kentük be magunkat vagy a gyerekünket naptejjel. Egy speciális lencsével bír, ami mindent pontosan megmutat.

Bővebb infó >>

 

Mibe pakoljunk? - okosbőröndök

raden_a50-set-hero-blackblack-glossgloss_s.jpg

Egy okos bőrönd feltölti az eszközeidet, belső mérleggel rendelkezik és még nyomkövető is található benne.

Rengeteg okos bőrönd jelent már meg, ismerkedj meg a 3 legjobbal.

Bővebb infó >>

 

Biztonságban a vízben is

water_boy_in_water_middle.png

Ez a világító nyakpánt akár a gyermeked életét is megmentheti a strandon, ugyanis a gyerek úszástudásának megfelelően folyamatosan figyeli, hogy mennyi ideig tartózkodik a víz alatt. Ha ez a megengedett időtartamot túllépi, akkor azonnal riasztja fény és hangjelzésekkel a szülőket, az úszómestert vagy a vízimentőket. 

Bővebb infó >>

 

UV mérés nagyon hatékonyan és egyszerűen

myuvpatch02.jpg

Ez egy rugalmas, vékony, bőrön hordható tapasz és a bőrrel együtt csavarodik, redőződik és nyúlik.

A benne megtalálható fényérzékeny festéket tartalmaz, ami az UV hatására megváltozik, és ezt egy megfelelő app segítségével nyomon tudjuk követni, így meg tudjuk óvni magunkat és családunkat a káros sugárzástól.

Bővebb infó >>

 

Lopás és elvesztés elleni védelem

guardpeanut-airport-hd_s.jpg

Ezzel az eszközzel nyomon tudod követni a pénztárcádat, a bőröndjeidet, az ékszertartódat, a laptopokat, a babakocsit és minden egyéb fontos tárgyat. Csak rá kell tapasztanod és máris teljes védelmed van a lopás ellen és természetesen ha valamit elhagytál, akkor abban is segít.

Bővebb infó >>

Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2512730948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása