SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ez a mérleg igazi társ a testsúlyod feletti kontrollban!

2017. augusztus 11. 19:23 - Smartify

xiaomi_scale01_s.jpg

Ha szeretnéd megőrizni az aktuális testsúlyodat, vagy egy vágyott állapotot akarsz elérni, akkor neked is figyelned kell a kilókra. Ilyenkor gyakran állsz mérlegre és lesed, hogy merre mozdul el a mutató. Ha egy igazi társra van szükséged ehhez, akkor ma már az okosmérlegek közül is választhatsz, hiszen sokkal jobbak, mint a hagyományos társaik.

Az egyik legegyszerűbb, legpraktikusabb és legminimalistább megoldást a Xiaomi alkotta meg.

Három különböző algoritmust is beleépítettek, hogy megfelelően gyűjtse az adatokat és értelmezze azokat. Így a mérési hibahatárt a felére tudták csökkenteni más hasonló mérlegekhez képest.

100g pontossággal mutatja meg az eredményeket az edzett üveg mögé bújtatott 161 LED izzó. Az üveget egyébként 1 méteres acélgolyóval tesztelik, hogy véletlenül se törjön össze, ha valamit otthon ráejtesz. A beépített automatikus fényérzékelő segítségével mindig olyan fényerővel mutatja az eredményeket, ami az adott körülményhez a legmegfelelőbb.

xiaomi_scale02_s.jpg

A testsúlyodon felül a BMI mérést is elvégzi. Így jobban meg tudod  állapítani az elvégzett mozgás és a táplálkozás hatását a szervezetedre.

Ha Bluetooth-on keresztül összekapcsolod a telefonoddal, akkor a Mi Fit applikációval további információkhoz juthatsz a fejlődéseddel kapcsolatban.

xiaomi-mi-scale-inside.jpg

16 embert tud automatikusan megkülönböztetni és mutatni a haladásukat. Maga a mérleg is képes 800 mérés adatát eltárolni, de az app-al további lehetőségek adódnak az adatok exportálására.

Az amúgy nagyon visszafogott külsővel bíró mérleg képes teljesen rejtve maradni mindaddig, amíg a lábaddal meg nem érinted.

xiaomi-mi-scale-01.jpg

A működéséhez 4db AA elem szükséges, amit a mérleg alján lehet beletenni és itt kapott helyet a súlymérték váltásának is a lehetősége. Ugyanis képes kilogrammban, font-ban és az ázsiai régióban használt catty mértékegységben is mérni.

VÁSÁROLD MEG A SMARTIFY WEBSHOPBAN! 

IRÁNY A WEBSHOP » 

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr1512739864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása