SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A tökéletes smink elkészítésében segít az okos tükör

2017. július 19. 18:18 - Smartify

juno_mirror_true_light_s.jpg

Elkészült a sminked. Úgy érzed szuper jól sikerült. Amikor pedig kilépve a lakásból a nappali fényviszonyok között megvizsgálod a sminkedet, egyből látszik, hogy valami nem stimmel. Ez a nők egyik rémálma.

Ennek elkerülésében segít ez az okos sminktükör, aminek célja, hogy biztosítsa a tökéletes fényviszonyokat a tökéletes sminkhez.

A sminktükör

A JUNO Smart Smink Tükör három természetes árnyalatot biztosít - napfény, nappali és esti fény. A napszaknak megfelelően állíthatod be a megvilágítást a hozzá kapcsolódó applikáció segítségével. Az applikáció a környezet fényviszonyait értékeli, így az okos sminktükör képes lesz automatikusan beállítani magát a legjobb megvilágításhoz.
Ötszörös nagyítási funkcióval is bír. Vidd magaddal bárhová, hiszen nagyon könnyű és egyszerűen mozgatható. Vezeték nélküli és egy töltéssel 1 hétig is képes működni.

juno_mirror_3.jpg

A fénygyűrű

Amikor kész a tökéletes sminked, akkor azt könnyedén megörökítheted, hiszen ez az ideális megvilágítás kitűnő feltételeket biztosít egy selfie elkészítéséhez is. Csak a tükör közepére kell helyezned a telefonodat és máris a legjobb formádat tudod megörökíteni.

A tárolótálca

Tárold a sminktükröd tálcáján a smink és szépségápolási kellékeidet, vagy az ékszereidet. Így mindent egy helyen megtalálsz ahhoz, hogy a legszebb sminkedet el tudd készíteni.

juno_mirror_reading_lamp_s.jpg

Az olvasólámpa

Ha épp nem sminkelsz, akkor olvasólámpaként is használhatod. Egyszerűen csak el kell forgasd felfelé és azonnal tökéletes hangulatot és fényt biztosít az olvasáshoz.

Ha JUNO okos sminktükröt használsz, a rossz fényviszonyok többé már akadályozhatnak meg a tökéletes smink elkészítésében.

Az eszközről további infót itt találsz: www.thejuno.co

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: okos otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5012673447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása