SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ez nem egy okos hűtő! Annál sokkal több!

2017. július 18. 21:20 - Smartify

rf28m9580sg-aa_019_detail-scrreen_black_s.jpg

Mióta az Apple bemutatta az iPhone-t és a feje tetejére állította a mobiltelefonpiacot, egy telefon sokkal több annál, minthogy csak telefonáljunk rajta.

Valami hasonlót indított el 2016-ban a Samsung, amikor bemutatta az okos hűtőjét, a Family Hub-ot, ami már akkor is nagy visszhangot keltett. 2017 év elején a továbbfejlesztett verziót is piacra dobták, amiről azt lehet mondani, hogy ez már nem egy hűtő, hanem egy olyan eszköz, ami hűtő funkcióval is bír.

A leglátványosabb és legsokoldalúbb része a 21,5 hüvelykes LED érintőképernyő. Ezen keresztül rengeteg információhoz lehet hozzájutni mind a konyhán belüli, mind a konyhán kívüli élethez kapcsolódóan.

Ha csak a konyhai vonatkozást nézzük, akkor View Inside kamerák vannak a hűtőn belül, így bárhonnan elérhető a belseje és például bevásárlás során pontosan láthatjuk, hogy miből mennyi van a hűtőnkben.

A kijelzőn keresztül könnyedén vezethetjük a bevásárló listánkat és recepteket érhetünk el, amiket a hűtő fel is olvas számunkra, ezzel is megkönnyítve a főzést. Ha pedig valamit szeretnénk megrendelni az interneten keresztül, azt is megtehetjük ezen a felületen.

rf28m9580sg-aa_018_detail-scrreen_black_s.jpg

De képes híreket vagy időjárás jelentést is megosztani velünk, és elérhetjük a családi naptárt, amiben pontosan láthatjuk, hogy kinek milyen programja van. Üzenőfalként is használhatjuk, amire a világ bármely pontjáról fontos információkat írhatunk fel a Family Hub 2.0 alkalmazás segítségével.

Képes hangfelismerésre is, így anélkül kaphatunk vagy adhatunk további információkat, hogy meg kellene érintenünk az eszközt. A Samsung folyamatosan bővíti az együttműködő partnereket, akik segítségével tovább növekszik az elérhető lehetőségek száma. Például zenehallgatás, filmnézés és egyéb olyan szolgáltatások, amiket a telefonunkon is elérünk.

További információ: www.samsung.com/

Hasznosnak találod ezt az eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: okos otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2412672619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása