SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Az egyik legkeményebb fitness edző ebben az okos fejpántban található

2017. július 02. 21:12 - Smartify

moov_hr_hiit_bodyweight_workout_s.jpg

Az okos eszközök a sport területén órák, karpántok és mellkaspántok formájában jelentek meg először. Azóta már rengeteg tudással bírnak és különböző célzott megoldást nyújtanak. Eddig azonban fejpánttal nem találkoztuk.

A Moov HR segítségével fel tudod pörgetni az edzéseidet, hogy a gyakorlatba át tudd ültetni a fitness céljaidat. Ugyanis képes űzni, hajtani minket végig az edzésen, hogy egy másodpercre se álljunk le és teljesítsünk minden feladatot.

Húzd fel a fejedre és lépésről-lépésre valós időben végigvezet a HIIT edzéseden, hogy tényleg mindent kihozz magadból. Minden edzést úgy terveztek, hogy energizálja a szervezetet és hogy el tudd érni azt a pulzusszámot, ami a maximális teljesítményedhez szükséges.

A rendszer négy különböző köredzést kínál. Egyet kezdőknek, kettőt a középhaladóknak és egyet a rutinos felhasználóknak.

moov_hr_sweat_putting_on_sweatband_s.jpg

Az érzékelő a fejpánt belsejében található és a pulzusszámot a fej oldalán méri, ahol a bőr vékonyabb, a szenzor mozgása minimális és a megnövekedett véráramlás megbízható értékeket eredményez.

Összekapcsolódik a telefonon futó alkalmazással. Miközben biztosítja az edzésprogramot, segít az adatok tárolásában.

moov_hr_app_s.jpg

A fejpánt méri és nyomon követi az edzést és könnyen olvasható, skálázható grafikonokat készít az eredményekből, hogy láthasd a fejlődésedet hétről hétre

Ha te is akarsz egy ilyet magadnak, akkor látogass el erre az oldalra: https://welcome.moov.cc/

Te hasznosnak találod ezeket az eszközöket? Szívesen használnád őket? Vagy nem hiszel ezekben a megoldásokban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Minden bemutatott termékről kérsz értesítést? Iratkozz fel a hírlevelünkre és hétfőnként minden fontos információt megkapsz tőlünk.
Csak kattints ide és add meg az adataidat! 
(nyugi vigyázunk rá, másnak nem adjuk oda)

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9412637027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása