SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

3 okos eszköz, hogy jobban tudj teniszezni

2017. június 30. 19:04 - Smartify

sun-ball-tennis-court_s.jpg

Rengeteg sport a tárt karokkal üdvözölte az okos eszközöket. Futás, úszás, golf, kosárlabda, labdarúgás, hogy csak néhányat említsünk. Mind-mind kihasználják a teljesítményük növelésére azt az előnyt, ami abból származik, hogy több adat áll rendelkezésükre a teljesítményükkel kapcsolatosan.

Ha a te kedvenc sportod a tenisz és szeretnél jobb játékos lenni, akkor már neked is van jó pár lehetőséged arra, hogy az okos eszközök segítségét igénybe vedd. Ebben a bejegyzésben 3 megoldást ismerhetsz meg.

Babolat AeroPro Drive Play

babolat-aeropro-drive-play_s.jpg

Ez az ütő ugyanúgy néz ki, mint egy hagyományos teniszütő és ugyanúgy lehet használni, mint a gyártó bármelyik más ütőjét. Azonban van egy nagy különbség, ez a verzió egy rakat érzékelővel van ellátva, melyeket a markolatba építettek bele. Rögzíti a játékos teniszütéseit, majd az adatokat továbbítja egy Android vagy iOS eszközre.

Egyszerűen fogalmazva, ez a rejtett rendszer méri a játékos ütő teljesítményét, a labda ütési helyzetét (megfelelő helyen vagy szélen), valamint a játék során a tenyeresek, fonákok, fejfölötti és csavart ütések számát. Utána az adatokat meg lehet nézni az okostelefon képernyőjén színes, szemléltető grafikonok segítségével.

További info: babolatplay.com

 

Zepp Tennis

tennis-top-image_s.jpg

Ha nem akarsz egy új ütőbe beruházni, akkor van arra lehetőséged, hogy továbbra is a sajátodat használod és csatlakoztatsz a végére egy szenzort. A Zepp kompatibilis mind az Android, mind az iOS eszközökkel, és egy csomó adatot mér, beleértve az erőt, az ütés pontosságát és típusát, a pörgetéseket és a pályán töltött időt is. Az egyik különösen ügyes funkciója az, hogy az ütésekről háromdimenziós valós idejű elemzést képes mutatni, melyet különböző szögekből is meg lehet nézni.

A Zepp-et USB-n keresztül lehet feltölteni és akár nyolc órán át lehet használni. A Zepp hasonló szenzorokat gyárt golfozók, labdarúgók és baseball játékosok számára is.

További info: zepp.com

 

Sony Smart Tennis Sensor

sony_tennis_sensor_s.png

A legújabb sporttechnikából a Sony sem hiányozhat, ami kifejlesztett egy önálló, Bluetooth alapú teniszütő szenzort, amelyet olyan gyártók modelljeivel lehet együtt használni, mint a Wilson, a Prince és a Yonex.

A japán cég Smart Tennis eszköze hullám- és mozgásérzékelő szenzorokat és rezgéselemző technológiát alkalmaz a különböző típusú ütések mérésére, mielőtt az adatok az eszközhöz kapcsolódó alkalmazásba kerülnek a mérkőzés utáni teljesítményelemzéshez.

További info sony.com

Te hasznosnak találod ezeket az eszközöket? Szívesen használnád őket? Vagy nem hiszel ezekben a megoldásokban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Minden bemutatott termékről kérsz értesítést? Iratkozz fel a hírlevelünkre és hétfőnként minden fontos információt megkapsz tőlünk.
Csak kattints ide és add meg az adataidat! 
(nyugi vigyázunk rá, másnak nem adjuk oda)

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3312630437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása