SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Okos megoldás, ha túl szűknek találod az otthonodat!

2017. június 24. 20:48 - Smartify

ori01.jpg

A kis városi lakások túl drágák ahhoz, hogy csupán statikusak legyenek. Hiszen elég nehéz bennünk egy kényelmes életteret kialakítani. Erre keresték a megoldást amerikai fejlesztők, amikor megalkották ezt a csoda bútort.

Az Ori áttörő innovációja, a technológiája és a kialakítása dinamikus környezetet teremt, amely működésével azt az érzést keli, hogy a lakás sokkal nagyobb. Az Ori szó, a japán papírhajtogatás művészetéből, az origami-ból származik, ami gyönyörű és figyelemre méltó formák alkotásáról szól.

Az Ori rendszerek moduláris robotikával működnek, így tökéletesen alkalmazkodhatnak a tevékenységekhez, és igazi plug & play módban telepíthetők.

Ez a tértranszformációnak könnyed és varázslatos. Ezzel a rendszerrel csupán egy ujjlenyomat, egy érintés vagy egy hangutasítás távolságra vagyunk attól, hogy a rendelkezésre álló tér átalakuljon és hozzánk igazodjon. Az eszközön lévő interfész mozgásérzékelőket használ, hogy működésbe léphessenek az előre beállított különböző konfigurációk és hogy a többi okoseszközhöz csatlakozzon.

Az Ori rendszereket telepíteni lehet mind a meglévő épületekben, mind az új projektekben. Lapra szerelve szállítják és a helyszínen lehet összeszerelni őket. Ezután csak csatlakoztatni kell egy hagyományos konnektorba és már működik is.

Egy gombnyomással az ágyméretű bútor átalakul, hogy teljes körű hálószobát, irodát vagy nappalit alakítson ki. Egy konzol segítségével tudod ellenőrizni és irányítani az előre beállított mozgásokat, valamint a bútorhoz kapcsolódó alkalmazással pedig újra tudod konfigurálni a világ bármelyik pontjáról.

ori04.jpg

Ha pedig nem lenne áram, akkor sem maradunk átalakuló bútor nélkül, csupán akkor nekünk kell kézi erővel átalakítani azt az adott helyzetnek megfelelően.

Ha többet szeretnél megtudni erről a különleges bútorról, akkor keresd fel a https://www.orisystems.com/ oldalt.

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Minden bemutatott termékről kérsz értesítést? Iratkozz fel a hírlevelünkre és hétfőnként minden fontos információt megkapsz tőlünk.
Csak kattints ide és add meg az adataidat! 
(nyugi vigyázunk rá, másnak nem adjuk oda)

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9512617229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása