SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ez az ugrálókötél nem mindennapi módon mutatja a teljesítményünket

2017. június 21. 18:45 - Smartify

smartrope00.jpg

Az ugrálókötelezés felér egy egésztestes mini-edzéssel. Kíméletes az ízületekkel, segít a testzsírszázalék kordában tartásában és mivel ideális kardióedzés, fokozza a keringési rendszerünk teljesítőképességét is. Javítja az általános teljesítőképességet és kiváló bemelegítő gyakorlat a megterhelő edzések előtt.

Az ugrálókötél olcsó és könnyen beszerezhető. És itt egy új verzió a Koreában és USA-ban működő Tangram Factory-től, ami a fentebb említett előnyökön túl használat közben képes megmutatni az ugrások számát. Na nem a telefonunkon vagy a fogantyúján, hanem a levegőben. Mi? A levegőben? Igen!

A cél az volt, hogy ezt a klasszikus edzőeszközt technológiával felturbózzák. Szerintünk sikerült is.

Nem csak az ugrálások számát, hanem az elégetett kalóriák számát és az intervallum edzés adatait is láthatjuk. A Smart Rope olyan ugrálókötél, amelynek a kötél részébe LED izzókat helyeztek el. Használat közben pedig a megfelelő LED-eket úgy villantja fel, hogy a szemünk előtt a kívánt adatok jelenjenek meg. Összesen 23 LED-et használnak, amik egy világos szobában is tökéletesen megjelenítik az adatokat.

smartrope05.jpg

A fogantyú állására is odafigyeltek és a 45 fokos szög lehetővé teszi, hogy természetesen tartsuk őket, ezáltal ideális útvonalat biztosítva a kötélnek. Mindkét fogantyúban két golyóscsapágy van, amelyek finom, sima mozgást eredményeznek.

A szabadalmaztatott érzékelőknek köszönhetően a rendszer tökéletesen felismeri, ha a kötél megtette a 360-os fordulatot és ekkor számol számunkra egy ugrást.

68aedd860a675ab061c3191db6672038_original.jpg

Az eszközt a Smart Gym applikációval tudjuk beállítani és a mért adatokat nyomon követni, amelyről itt egy elég látványos bemutató videó:

A kötél 5 méretben, króm, fekete és arany színben, a fogantyú kék, narancs, zöld, rózsaszín és semleges színben érhető el. Bluetooth 4.0 LE rendszeren keresztül kapcsolódik a telefonokhoz. 2 óra alatt fel lehet tölteni és így 36 óráig tudjuk használni. Tartozik hozzá egy nagyon király táska is, hogy abban tudjuk tárolni és vinni magunkkal.

Ha te is szeretnél egy ilyet magadnak, akkor látogass a http://www.tangramfactory.com/ el oldalra.

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Minden bemutatott termékről kérsz értesítést? Iratkozz fel a hírlevelünkre és hétfőnként minden fontos információt megkapsz tőlünk.
Csak kattints ide és add meg az adataidat! 
(nyugi vigyázunk rá, másnak nem adjuk oda)

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2112611775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása