SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Így lesz a kedvenc órádból fitness tracker

2017. június 16. 20:15 - Smartify

smartbuckle_lifestyle_34_s.jpg

A Smart Buckle egy California-i fejlesztőcsapat új eszköze, amely néhány másodperc alatt képes átalakítani bármely hagyományos órát fitness trackerré.

Korábban már bemutattunk egy óraszíjat, ami ugyanerre képes. Most pedig itt egy másik megoldás. Egyszerűen cseréld ki a szabványos óracsatot a Smart Buckle-rel és élvezd az intelligens kapcsolódást, beleértve a tevékenységkövetést, az alvásmintákat és így tovább. Nézd meg az alábbi bemutató videót, hogy megtudd, milyen könnyen csatlakoztatható a Smart Buckle szinte minden órához.

A Smart Buckle olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek megőrzik klasszikus időmérőink egységességét, miközben modern, hordozható technológiát alkalmaznak:

• Aktivitás mérő - A 3-tengelyes giroszkóp, a szögsebesség és a mozgásérzékelők a lépéseket, a sebességet, a távolságot, az égetett kalóriákat és az alvási mintákat mérik.

• Alkalmazás - Figyelemmel kísérheted a napi, heti, havi aktivitásodat és az alvási adatokat az iOS vagy Android App alkalmazással vagy kapcsold össze a Google Fit vagy az Apple Health alkalmazásokkal.

• Minőségi anyagok - Kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült, amely megfelel a hagyományos órák színvonalának.

smartbuckle_regular_ads11.jpg

• Ellenálló - Víz és porálló

• Kitartó - Egy órányi töltéssel egy hétig tudod használni.

• Megfizethető - 39 USD-től kezdődően a Smart Buckle a leginkább megfizethető és nagy teljesítményű, hordható aktivitás mérő a piacon.

smartbuckle_in_hand_s.JPG

Ha fejleszteni akarod az órádat úgy, hogy közben láthatatlan maradjon a változás, mégis többet tudjon, akkor ez az óracsat neked való.

További infó: https://www.kickstarter.com

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: okosóra

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr8412600915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása