SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

71%-os stresszcsökkenés 30 másodperc alatt ezzel a kütyüvel

2017. június 14. 19:25 - Smartify

touchpoints01.jpg

Stressz. Szinte mindennapi dolog, hogy az emberek stresszt élnek át. A hagyományos stresszkezelési lehetőségek közé tartoznak a gyógyszerek, a meditáció vagy a jóga. De a többség semmit sem tesz, hogy oldja magában a feszültséget.

Ez a szabadalmaztatott technológiára épülő forradalmi neurológiai eszköz hatékonyan csökkenti a stresszt, javítja a fókuszt és az alvást.

A TouchPoints™ segíti a nyugodt lelkiállapot elérését, a düh kezelését, javíthatja a teljesítményt és csökkentheti a sóvárgást. Lényegében békét hoz a mindennapokba.

A használat során két egységet kell magunkon viselni. Például a két csuklónkon. De lehet a ruhánkon, a zsebünkben vagy a zoknin is. Stressz esetén ha megnyomjuk az egyik egységet, az egy rezgéssorozatot indít el a két eszköz között váltakozva. Ez megváltoztatja a test alap stresszválaszát, ami lehet a támadás, a menekülés vagy a lefagyás. Mivel így a szervezet homeosztatikus egyensúlya helyreáll, a felhasználó megkönnyebbülést érez akár 30 másodperc alatt. Így lehetővé válik, hogy világosan gondolkodjon és nyugodt legyen.

touchpoints02.jpg

Használható rövid ideig a stressz azonnali kezelésére. A hosszabb viseléssel megakadályozhatjuk a stressz kialakulását. Ha pedig 15 percig rajtunk van reggel és este, akkor segít az alvás javításában.

Az eszközhöz kapcsolódó alkalmazás segítségével pedig beállíthatjuk, hogy mit akarunk elérni. Stresszt akarunk kezelni, vagy a dühünket akarjuk csillapítani, vagy épp emelni akarjuk a fókuszunkat. De beállíthatunk egyéni megoldásokat is.

touchpoints03.jpg

Ha te is szeretnéd ilyen egyszerűen megszüntetni a benned lévő feszültséget, akkor látogass el erre az oldalra: https://ilovetouchpoints.com/

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: egészség

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr4912593667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása