SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Homepod, az Apple okos hangszórója

2017. június 13. 20:59 - Smartify

homepod-white-shelf.jpg

Az Apple sem maradhatott ki a sorból, ezért múlt héten bemutatta a HomePod-ot, a saját otthoni, vezeték nélküli okos hangszóróját.

A fehér vagy szürke, alig 7 hüvelyk magas, HomePodot szinte bárhol elhelyezhetjük az otthonunkban. Tökéletes zenehallgatási élményt nyújt, akár a polcra, akár egy sarokba vagy egy szoba közepére helyezzük.

Az Apple által tervezett HomePod hangszórók tiszta, mély hangokra képesek, illetve az egységesen elrendezett hét hangszóróból ugyanilyen tiszta, magas frekvenciájú akusztikát nyújt. Hihetetlenül könnyen irányítható és hatékony technológiákat építettek bele, amelyek az eredeti felvételek részletgazdagságának és élményének visszaadására szolgálnak. A körülötte lévő teret letapogatja annak érdekében, hogy érzékelje a helyét a szobában és ez alapján automatikusan állítja be a hangot.

A HomePod nagy teljesítményű hangszóró technológiáján túl a Siri intelligenciáját nyújtja és vezeték nélküli hozzáférést biztosít az egész Apple Music könyvtárba.

homepod-siri-interact.jpg

A HomePod hangvezérléssel működik, ezért hat mikrofonnal is felszerelték, így a felhasználót a szoba túloldaláról is meghallja még akkor is, ha hangos a zene. A “Hey Siri, I like this song,” mondat elhangzása után a HomePod és az Apple Music pontosan tudni fogja a több száz műfajból és hangulatból származó ismeretek elsajátítása és a több tízezer lejátszási listán keresztül, hogy milyen zenét szeretnénk hallgatni és ezeket a zenéket fogja lejátszani a hangszórókon.

A Siri képes összetett kereséseket is elvégezni a zenetárban, így a használói olyan kérdésekre is választ kapnak, hogy az épp lejátszott zenében ki a dobos.

A HomePod, az Apple Music és a Siri a legjobb zenei élményt tudja nyújtani az otthonokban hirdetés mentesen közvetlenül a HomePodon keresztül. De ez még nem minden.

homepod-standing-black.jpg

Otthoni asszisztensként a HomePoddal üzeneteket küldhetünk, híreket hallgathatunk, sportolásra és időjárásra vonatkozó friss információkhoz juthatunk, illetve az intelligens otthoni eszközök vezérlését is elvégzi. Egyszerűen megkérjük a Siri-t, hogy kapcsolja be a fényeket, zárja be az árnyékolókat vagy indítsa el a fűtést.

Ha nem vagyunk otthon, a HomePod tökéletes otthoni hubként is funkcionál, amely otthoni hozzáférést és automatizálást biztosít az iPhone vagy iPad készülékeken található Home alkalmazáson keresztül.

A HomePod értékesítése 2017 decemberében kezdődik, kezdetben Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, majd 2018-ban a világ többi országában is elérhetővé válik.

Forrás: Apple Newsroom

További info: https://www.apple.com/homepod/

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: okos otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3512589119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása