SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ezt tudják az okos plüss állatok

2017. június 12. 19:57 - Smartify

avanti_toys_01.jpg

A plüssállatok olyan játékok, amelyeket a gyerekek évszázadok óta szeretnek. De a közelmúltban ezek a szórakoztató, biztonságot adó játékok megújultak, hogy ne csak kitalált társaik legyenek a gyerekeknek, hanem fejlettebb módon tanulhassanak és kölcsönhatásba léphessenek velük.

Ismerd meg KUMKI-t, BUNGA-t és ZAMBU-t, a legújabb Bluetooth-os multifunkciós játékokat.

Ezek a plüssjátékok iPhone, iPad, Android, Windows, MP3 lejátszó, Tablet, Laptop, okos telefon vagy bármely Bluetooth kompatibilis eszközhöz könnyedén csatlakoznak. A csatlakoztatás után készek énekelni, zenélni, mesélni és elszórakoztatni a gyermekedet órákon át.

Vezeték nélküli hordozható hangszóróként is lehet őket használni, párosítva a zenelejátszóval és élvezheted a tiszta hangzást mind beltérben, mind szabadban.

avanti_toys_02.jpg

Könnyen lejátsszák a hangoskönyveket és a gyermek kedvenc énekeit a YouTube, az iTunes vagy bármely internetes zeneforrásból vagy saját hangon dalokat vagy történeteket rögzíthet és azt képesek ezek a plüss állatok visszajátszani a gyermeknek.

Énekelhetsz egy dalt, elmondhatsz egy esti mesét vagy egyszerűen beszélhetsz a gyermekeiddel a plüss állatokon keresztül, ha az irodában, az autóban vagy távol vagy otthonról és felhívod telefonon.

A játékok segítségével a gyermekeiddel megtaníthatsz alapvető dalokat valamint szórakoztatóvá és tartósabbá teheted a tanulás élményét.

Zambu különlegessége, hogy Siri és a Google Asszisztens is elérhető rajta keresztül.

avanti_toys_03.jpg

Puha anyagból kreatív módon készültek. Egy töltéssel 8 órán keresztül működnek. Ha pedig lemerültek, akkor egyszerűen egy USB csatlakozón keresztül fel kell őket tölteni. A hosszabb működés érdekében ki és bekapcsolhatóak.

További információ: http://www.avantitoys.com

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!
Címkék: gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr5012586689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása