SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

A világ legkisebb 360°-os kamerája

2017. június 10. 21:00 - Smartify

luna02.jpg

Mit szólnál hozzá, ha úgy nézhetnéd vissza a nyaralás videó felvételeit, hogy közben úgy érezd, újra ott vagy és a lejátszás közben teljesen körbe tudsz nézni? Erre egy VR szemüvegre és egy 360°-os kamerára van szükséged. 

Nagyon élvezetet nyújtanak ezért egyre jobban terjednek a 360°-os videók. Az eddigi megoldások drágák és nem épp hétköznapi felhasználásra voltak megalkotva. Azonban itt van Luna 360, ami a világ legkisebb 360°-os kamerája.

A kamera egyetlen gombnyomással működik, hogy mindenki könnyen használhassa. Két 190 fokos lencsével rendelkezik, hogy lefedje az egész világot körülötted.

Nincsenek benne mozgó alkatrészek és úgy rakták össze, hogy még még a víz alatt is biztonságosan működik. A gyro-stabilizálás automatikusan beállítja vízszintesen a képet, hogy kristálytiszta fényképeket és videókat rögzítsen. A beépített Wi-Fi használatával élőképet tud sugározni közvetlenül a csatlakoztatott készülékre. A létrehozott felvételt azonnal mentheted és megoszthatod.

luna01.jpg

Mindössze 6 cm átmérőjű, így bárhová könnyedén magaddal viheted és elhelyezheted a tökéletes felvételhez. Válaszd ki, hogy lapos, gömb, VR vagy bolygó módban rögzítse a szituációkat.

Mágneses felülettel rendelkezik, így minden mágneses felületre jól tapad. Mágneses töltőkábel és töltőegység tartozik hozzá alapból, amik segítségével kinyerhetjük a tárolt adatokat, de kiegészítőként vásárolhatunk energia dokkolóegységet, monopodot és csuklótartót is.

luna03.jpg

Ha a nyaralást szeretnéd 360°-ban rögzíteni, akkor érdemes egy ilyet neked is beszerezned.

További info: http://luna.camera/

Te hasznosnak találod ezt az okos eszközt? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9012584481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2017.06.11. 19:32:49

Ezt gondolom főleg könnyű civil drónok szerelékének szánták?
Jól látom, hogy nincs benne vagy hozzá beépített-rászerelhető lámpa? Tehát nem tudom begurítani egy csőbe, hogy megnézzem, mi szorult bele vagy hol lyukas.

Az egyre kisebb és olcsóbb kamerák tömeges elterjedése komoly jogi, etikai kérdéseket vet fel, mivel nagyon megkönnyíti a hétköznapi civil kémkedést szinte bármi után, amire csak kíváncsiak vagyunk. Elgondolkodott már bárki azon, milyen lesz a világ, ha millió, százmillió, majd milliárdszámra lesznek mindenhol ilyen kis megfigyelő egységek? Ruhába építettek is?

eßemfaßom meg áll 2017.06.12. 07:36:22

"Ha a nyaralást szeretnéd 360°-ban rögzíteni, akkor érdemes egy ilyet neked is beszerezned."

azért ez a beszerzés nem tűnik olyan egyszerűnek, a weboldalukon csak preorder lehetősége van

konrada 2017.06.12. 09:04:27

@steery: Talán szándékosan.
...mert hátha másnak is eszébe jutna begurítani. Aztán ki gurítaná ki neki??;)

steery 2017.06.12. 12:30:10

@konrada: Rákötsz egy kábelt vagy madzagot és vissza tudod húzni, sőt, dróttal fölfelé is tolhatod a csőben. Szellőzőaknák, kémények vizsgálatára tökéletes lenne.

eßemfaßom meg áll 2017.06.12. 20:20:00

@steery: Ha így haladsz a tervezéssel a végén még feltalálod az endoszkopot

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása