SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Újítsd meg a munkateredet!

2017. május 22. 21:18 - Smartify

dsc_1067.jpg

Nem mindegy, hogy milyen környezetben dolgozunk. Egy rumlis íróasztalon képtelenség hatékony munkát végezni. Ráadásul, ahogy egyre több kütyü vesz minket körül, egyre több a kábel is. Ha pedig nem megfelelően van megvilágítva a munkaasztalunk, akkor hamar megfájdul a fejünk, romlik a koncentrációnk.

Ez a fejlett lámpa többféleképpen tud világítani, így pontosan ki tudod választani azt, amire szükséged van. De ettől még nem lenne szuper eszköz.

Beleépítettek két USB-s telefondokkolót. Így elfelejthetjük a kábelrengeteget. Csak bele kell rakni a telefonunkat és már töltődik is. Lehet a készülékünk iPhone, Androidos vagy Windows, bármelyikkel kompatibilis a megoldás.

A lámpa állvány része okos LED kijelzővel lett felszerelve. Ezen láthatjuk a pontos időt, a dátumot, az ébresztést és még a hőmérsékletet is.

lumicharge_desk02.jpg

A világításhoz háromféle színárnyalatot kínál az eszköz. Így a hangulattól függően változtathatjuk. Ha színhőmérséklettel megvagyunk, akkor még tíz különböző fényerősség közül is választhatunk.

Ráadásul egy beépített mozgásérzékelővel is bír. Ami a sötétben aktivizálódik. Ha éjszaka felkelünk, akkor a lámpa ezt érzékeli és bekapcsol magától.

További info és a képek forrása: http://www.lumicharge.com/

Te hasznosnak találod ezt a terméket? Szívesen használnád? Vagy nem hiszel ebben a megoldásban?
Írd meg véleményedet kommentben! Kíváncsiak vagyunk, te mit gondolsz.

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

Kövess minket a Facebook-on is! Lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr9312533185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása