SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ha ezt teszed bele a medencédbe, nem lesz többé gondod a víz minőségével

2017. március 24. 20:30 - Smartify

phin_close_up-1920x1280.jpg

Hihetetlenül élvezetes a saját medencénkben lubickolni. Ahhoz, hogy ez tartósan így is legyen, fontos a víz minőségét szemmel tartani. A medencében a víz csak akkor lesz tiszta és átlátszó, ha benne található összetevők kémiai egyensúlyban vannak. A hagyományos vízelemző rendszerek időszakos állapotok mérését teszik csak lehetővé.
Azonban sokkal hatékonyabb lenne, ha folyamatában látnánk a víz állapotának változását. Ebben segít a pHin.

Csak bele kell rakni a medencébe és folyamatosan képes mutatni a víz összetevőinek értékét. A víz pH szintjét, a szabad klór értékét, a víz keménységét, az összlúgosságot és a cianursavtartalmat. Mindezt labor minőségű érzékelők segítségével végzi.

phin_day_time-1920x1080.jpg

A hét minden napján a nap 24 órájában folyamatosan végzi a mérést, és ha eltérést észlel a víz minőségében, azonnal jelzi az okostelefonon keresztül. De egyébként bármikor ellenőrizhető a víz állapota.

hot_tub-1920x1080.jpg

A víz állapotának javításához pontosan tudható, hogy mit kell adagolni a vízhez, hogy az egyensúly helyreálljon. Előre kimért, színkódolt, vízben oldódó vegyszereket is rendelhetünk, melyek segítségével könnyedén megoldhatjuk a helyzetet.

Te milyen módszert használtál eddig? Neked is nagy segítség lenne, ha így monitoroznád a medence vizét? Mi a véleményed erről a megoldásról?

Gondolataidat oszd meg velünk kommentben!

Ha máskor is értesülni szeretnél az újabb okos eszközökről, lájkold a Smartify Facebook-oldalát.

Nyomj egy lájkot, hogy tudjuk tetszett ez a bejegyzésünk.
Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

A fényképek forrása és további info: https://www.phin.co/

Érdekelnek a további okos eszközök? Ne maradj le róluk! Kattints erre a képre és...

heti_hirlevel_002.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr2512368537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrperfect 2017.03.27. 20:32:51

jó ötlet.. egy baja van, hogy éves díjat kell fizetni ami nem is kevés: $300.. valamilyen kínai oldalon lesz ez olcsóbban is.. mindjárt utána is nézek :) a vegyszereket meg majd én beszerzem...

Smartify 2017.03.27. 20:55:19

@mrperfect: Köszi a válaszodat. Örülünk, hogy tetszik az ötlet.
Akinek már van saját medencéje, nem gondoljuk, hogy az évi 300 dollár nagy tétel a folyamatosan vegyszer ellátottsággal együtt.
Ugyanakkor mi sem érezzük feltétlenül indokoltnak az előfizetéses modellt.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása