SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Ezzel az agyhullámainkat irányíthatjuk, hogy kiegyensúlyozottabb életünk legyen

2017. március 12. 20:16 - Smartify

elf_emmit_wearable_kl9fo1.jpg

A múltban az emberek a nagyon alacsony frekvenciákat használták, hogy elérjék a módosult tudatállapotot. Meditáció során a dobok ritmusos hangja, gong terápia vagy a tűz táncoló fényei mind képesek megváltoztatni a hangulatunkat. Vagy a vonat kattogó zaja képes elaltatni minket. Az agyunk minden színre, hangra, zajra reagál, akár örömmel töltenek el, akár elégedetlenséggel. Egyszerűen nem tudunk ellenállni nekik.

Gyakran az elménk és a testünk különböző sebességgel működik, attól függően, hogy éppen mit csinálunk. A probléma akkor van, amikor olyat akarunk csinálni, amihez az agyunk frekvenciája nem megfelelő. Gondolj csak arra, hogy egy stresszes helyzetben nem jut eszedbe egy megoldás vagy félelem hatására nem tudunk megszólalni, vagy egy őrületes buli után nehéz lenyugodni és elaludni.

Az Elf Emmit egy olyan hordható eszköz, ami javítja a fókuszunkat, az alvásunkat, csökkenti a stresszt és még egy csomó mindent azáltal, hogy ötvözi a hagyományos technikákat a modern technológiával.

A működése során alacsony frekvenciájú elektromágneses impulzusokat bocsát ki, amik segítik a testünk és elménk természetes frekvenciáját felgyorsulni vagy épp lelassulni, hogy a kívánt állapotot elérjük.

Az, hogy milyen könnyen vesszük át ezeket a rezgéseket, meghatározza a stresszkezelési, a fókuszálás vagy épp az éjszakai álvásbeli sikereinket.

A nem invazív és az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal által is jóváhagyott technológia aktívan és pozitívan képes befolyásolni a mindennapi életünket.

elfemmit-white.jpg

Az elménk természetes frekvenciája

Minden ember 5 féle agyhullámmal rendelkezik. A hangulataink közvetlenül kapcsolódnak ezekhez az agyunkban zajló elektromos aktivitásokhoz.
1. Gamma hullám (éber, aktív állapot)
2. Béta hullám (koncentráció állapota)
3. Alfa hullám (anti-stressz és mély tanulás állapota)
4. Théta hullám (meditáció állapota)
5. Delta hullám (alvás állapota)

Gyakran azért nem érjük el ezeket az állapotokat tökéletesen, mert az elménk és a testünk nincs harmóniában egymással.

A belsejében található elektromágneses tekercs segítségével extra alacsony frekvenciájú elektromágneses impulzusokat bocsát ki, amelyek kiegészítik a meglévő agyhullámainkat.
Ezek a hullámok a kisagyat célozzák meg, ami a meglévő frekvenciákat felgyorsítja vagy lelassítja, hogy elérjük a kívánt állapotot. Így lehetünk nyugodtan, kipihentek, feltöltődöttek vagy épp koncentráltak.

KONCENTRÁCIÓS Mód

office-594132_1280.jpg

Az ELF Emmit gyors impulzusai felerősítik a probléma megoldó, információ feldolgozó és párhuzamos feladatmegoldó képességeinket és segít fókuszáltnak és ébernek maradni. Segít a munkahelyi vagy iskolai feladatokat könnyen megoldani.

STRESSZOLDÓ Mód

man-921004_1280.jpg

Az alfa hullámok segítségével egy békés és nyugodt állapotot tudunk elérni.
Ha túlságosan túlpörögtünk és túl erősek a béta hullámaink, akkor képtelenek vagyunk legyugodni, mert ezek a béta hullámok blokkolják az alfa hullámok kialakulását. Ez egy ideig hasznos tud lenni, de utána már káros lesz számunkra, hiszen nem tudunk lepihenni, lenyugodni, ellazulni.

MÉLY TANULÁS Mód

adult-1869624_1280.jpg

Elalvás előtt és ébredés után közvetlenül természetesen is megtapasztaljuk ezt az állapotot. Ha hosszabban időzünk ebben az állapotban, akkor könnyebben tudjuk megtanulni és megőrizni a tudást. Akár 4x nagyobb hatékonysággal tudunk tanulni.

MEDITÁCIÓS Mód

meditate-1851165_1280.jpg

A théta hullámok segítségével az ELF Emmit lehetővé teszi, hogy uraljuk a mentális folyamatainkat, gondolkodásunkat és egy optimális mentális és érzelmi egyensúlyt tudjunk elérni. Ilyenkor javul a kreativitásunk, megnövekszik az intuíciós képességünk és sokkal jobban tudunk magunkra figyelni és érezni azt, hogy kik is vagyunk valójában.

ALVÁS Mód

bed-945881_1280.jpg

A leglassúbb hullámok segítik a test pihenését és az immunrendszer felerősítését. Míg a csecsemőknél és a kisgyerekeknél ezek a hullámok gyakrabban alakulnak ki, ezért többet is alszanak, addig idősebb korban egyre nehezebben és ritkábban, így nehezen tudnak mélyen aludni.
A mély alvás után úgy érezzük, hogy teljesen felfrissültünk, megújultunk.

Ha érdekel bővebben ez a termék, akkor kattints ide

Hogyan használd?

1. Csak helyezd fel a tarkódra az eszközt.
2. Dugd be az okos telefonodba.
3. Indítsd el a hozzá tartozó applikációt (iOS és Andriod) és válaszd ki a kívánt állapotot.
4. Élvezd a hatását.
Használd az irodában, az iskolában, otthon, meditációhoz vagy alváshoz.

plug-1859843_1280.jpg

És mi a helyzet az elektroszmoggal?

Az elektroszmog térerővel és magas frekvenciával működő eszközöknél jelentkezik. Ezek a frekvenciák képesek hőt vezetni a szövetekbe és károsíthatják a sejteket. Az ELF Emmit technológiája gondosan meghatározott, alacsony frekvenciával működik, ami nem invazív, természetes és nem teremt elektroszmogot.

A képek forrása és további információk: https://www.elfemmit.com/

Szerinted képes lehet ez az eszköz megváltoztatni az életünket? Valóban le tudjuk magunkat nyugtatni azáltal, hogy felvesszük?
Te mikor használnál ilyen eszközt?

Írd meg kommentben a véleményedet.

Érdekelnek a további okos eszközök?

heti_hirlevel.png

Ha tetszett ez a bejegyzésünk, akkor nyomj egy lájkot.

Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

Kövess minket Facebook-on is:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr3312331557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása