SMARTIFY

Okos eszközök a világ minden tájáról

Mostantól a padló, a fal vagy az asztal is lehet érintőképernyő

2017. március 07. 20:53 - Smartify

33128001535_6312e07d1d_h.jpgPadlók, asztalok és falak is működhetnek úgy mint a telefonok vagy tabletek. Sony bemutatta az Xperia Touch projektort, ami minden felületet érintőképernyővé változtat.

Ez egy interaktív vetítő, amit a Sony Future Lab divízója alkotott meg, és most már a fogyasztói piac számára is elérhető.

A projektor minden felületet 23 hüvelykes nagyfelbontású képernyővé alakít. Képes érzékelni a kattintást és a csúsztatást a beépített kamera és infravörös fény segítségével. A kamera másodpercenként 60 képkockát készít, vagyis gyors, folyamatos és fizikai érintéssel irányítható.

32312257973_48f2c2951c_h.jpg

Az eszközt elsősorban játékra, oktatásra, online videó streamingre és kommunikációra szánják, ugyanakkor lehetséges a design vagy építőiparban is használni.

33086457096_f6d97cf634_h.jpg

A hálós burkolattal ellátott projektor képes vízszintes és függőleges felületekre is vetíteni, Android rendszert futtat, vagyis kompatibilis lesz az Androidos alkalmazásokkal. Ez lehetőséget teremt a fejlesztőknek arra, hogy egy teljesen új platformban gondolkozzanak.

A fényképek forrása és további infó: https://www.sonymobile.com/

Szerinted elterjed ez a megoldás? Vagy inkább az érintőképernyős üveglapoknak lesz jövője?

Írd meg véleményedet kommentben!

Ne maradj le a következő okos eszközről!
Iratkozz fel hírlevelünkre:

Hírlevél feliratkozás

És még egy meglepetést is kapsz tőlünk!

Ha tetszett ez a bejegyzésünk, akkor nyomj egy lájkot.

Kattints a megosztásra, hogy minél többen halljanak erről a lehetőségről!

Köszi!

Kövess minket Facebook-on is:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://smartify.blog.hu/api/trackback/id/tr8712319077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2017.03.15. 22:58:59

Csak mostantól?

De hiszen ilyesmi létezik már vagy tíz éve:

www.hammacher.com/product/default.aspx?sku=86371

Házirend

Az értelem és a jóindulat elvárt ezen az oldalon. Örülünk, ha a véleményedet - legyen az pozitív vagy negatív - meg is indoklod. Ha szerinted a hozzászólásod ezen feltételeknek nem tesz eleget, inkább ne küldd el. Fenntartjuk a jogot, hogy a rosszindulatú, pocskondiázó, spammelő stb. hozzászólásokat kimoderáljuk.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük! :)

süti beállítások módosítása